bästa vännen+pengar+pappa+ chokladdusch=inget snusk(som du tänker på) utan bara det som min blogg handlar om...

Sitter inne i vårt mysiga elevrådsrum i skolan och har en timme kvar tills jag börjar...
På söndag (då det är lov!!jippie!) ska jag få träffa Kristine!!det ska bli jättetrevligt, även fast det bara blir en dag. jag saknar henne så! tänk om hon och jag gick i samma skola, eller iaf bodde i samma stad, då skulle mitt liv bli mycket härligare, för hon är den allra bästa av de bästigaste vännerna on earth!
Efter vi hälsat på hos henne ska familjen och jag dra till falun och åka skidor och göra annat kul och sen bär det iväg till stockholm. Jag hoppas jag inte kommer göra slut på mina pengar på en gång. Det brukar nämligen bli så...
Ibland förstår jag inte vart mina pengar tar vägen. Jag har inte köpt ett enda klädesplagg under hela februari men endå är mina pengar slut nu. Det är så mystiskt! Jonas ekonomi ska vi däremot inte prata om, för då blir jag för frustrerad. Han är nämligen sån att han anser sig aldrig behöva nått, så därför köper han aldrig nått, och därför är han typ miljonär nu och det kan jag inte tåla!
Snart klarar jag inte av att bo hemma längre! Vill flytta till egen lägenhet och bo med nån kompis, fast det förstås, det skulle ju inte vara så bra ekonomiskt sett. Men iaf så har pappa och jag blivit typ bästisar nu så det är skoj:) vi har samma humor och har samma syn på många saker och han låter mig vara borta länge på kvällarna och han skjutsar mig när jag behöver skjuts. fast jag åker hellre buss, eller cykel, för det är bättre för miljön och sån är jag, jag tycker om att vara miljövänlig.
Jag såg igår att två gröna bönor säljer smink och hygienartiklar! :D måste kolla in det nån dag! Pappa köpte visst en duschkräm till mamma i julklapp där med chokladlukt!!hör och häpna. jag tyckte det va riktigt humoristiskt fast mamma har nog inte använt den nån gång. det har däremot jag och det doftade jättegott! man hade lust att äta upp sig själv!
Nublev ju den här bloggen jättelång. det är det jag säger...när jag väl börjat skriva kan jag inte sluta.

lördag 24 feb


det är mysigt med växter
dom här bilderna tog jag på fredag kväll med pappas kamera..

Idag har jag varit på stan med mamma
jag köpte en väska som kan bli jättestor, den är svart-vit randig
jag har ganska många väskor nu
kan inte låta bli att köpa fler

Pappa, jag, mamma och jonas (alltså hela min familj)  har varit ute och gått
vi gick upp på ett berg
det var pulsa i snö som gällde
tur att det inte är lika kallt längre

Jag måste städa mitt rum idag
någonting som inte händer alltför ofta
halva min garderob har nog legat på mitt golv i en månad snart
någon som känner igen sig?
imorgon får vi besök
åhåjaja 

när knoppar brister..

                        visst gör det ont när knoppar brister...

växtlighet
                                                   Karin Boye=bra

the beginning...


Jag kom på en sak.
Denna kväll, efter att ha lyssnat igenom melodifestival-bidragen och spelat spel och sett roliga klipp med anders och måns på datorn, tänkte jag på det en liten stund..
Sedan bestämde jag mig.

Jag har tusen, små och stora men alla fina, anteckningsblock som jag brukar skriva i. Jag använder alla samtidigt och tar bara det som ligger närmast tillhand när jag vill skriva ner något fort innan det glöms bort och försvinner in i min hjärna, som tycks ha många vrår och skrymslen. Då vet man aldrig när de kommer tillbaka, de där tankarna. Och om jag nu redan skriver ganska mycket, så varför inte skriva det på datorn så att andra också kan ta del av det...
Det enda hindret skulle vara, och kommer nog vara många gånger, min storebror som har tagit sig vanan att spela spel på datorn. Jag förstår inte hur man har tid med sådant. Fast det är ju roligt. Och jag slösar bort min tid på mycket jag med. Antingen så är jag stressad eller så är jag för slö och tror att tiden är på min sida. Tiden är just nu ett av mitt livs största gåtor.

Jag funderar lite över hur mycket jag igentligen ska skriva på den här bloggen, för jag vet att om jag väl har börjat skriva så har jag väldigt svårt att sluta. I den här bloggen kommer jag inte skriva de alla vill läsa, utan jag skriver ner lite av mina tankar då och då..Ni får gärna komentera bloggarna.

Det här är början, men inte början på nått stort eller så för mitt liv fortsätter som det alltid gjort och utan att jag kan gräppa tiden och ibland pausa som jag så ofta vill. Nej, det är är endast början på min blogg. Roligare än så är det inte, men jag tycker i alla fall det är roligt att skriva.