semesterstängt - öppnar igen på måndag

Om ni undrar (inte för att jag tror att det är så jättemånga som läser min blogg men...) varför jag inte har bloggat nu på jättelänge, så är det för att jag har nästan gått i ide denna sommar.
Jag har typ inte gjort en enda vettig sak utan bara tagit det easy liksom.. Det tyckte jag faktiskt att jag var värd :P 

För nån dag sen tittade jag i en gammal anteckningsbok och kom plötsligt på...-jajustja!, jag är ju en engagerad tjej.. det hade jag typ glömt bort.
Men det märks att sommarlovet är slut nu, för nu har jag varit utan kallender i en vecka (min gamla tog slut förra veckan och jag får inte min nya förrän på måndag) och jag har redan typ tusen datum för olika händelser. (möten, seminarier, miljöting, träffar, fotboll, spelningar etc etc) Jag behöver kallendern nu!!! Det är ett tecken på att de börjar bli sig likt igen ;)

För er som undrar hur jag hade det i Holland: Tänk er själva, två veckor boende hos den som man är uberförälskad i (samma land,samma stad,samma hus,samma rum,samma säng) och umgås med helsköna polare och härligaste familjen i ett knäppt land. Så var det:)....fast bättre ändå! Det var som en dröm eller en film! ..och jag var bara lycklig..
Nu är jag hemma och ensam igen. 4 månader tills nästa gång då Jeroen tillbringar hela jullovet här hos mig!<3

Men jag vet inte varför jag skriver just nu..jag har ju fortfarande sommarlov..två dagar till;) då öppnar bloggen igen (jag råkade visst tjuvstarta lite nu)

Tot Ziens! / Auf Wiedersehen! / På återseende!
@--;---- knuffelen från mig                  (haha, vad holländka språket är roligt!)